B2AI WERFT EEN BIM COLLABORATOR VOOR GENT AAN
Bureau/firma: B2Ai
[Jobaanbieding - Datum: 13-03-2019]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Tuytens
Voornaam:Griet
Adres:Bellevue 5
Plaats:9050 Gent
Provincie:Oost-Vlaanderen
Land:België
Telefoon:092101710
Omschrijving jobaanbieding:

B2Ai werft een BIM collaborator voor Gent aan

B2Ai is een multidisciplinair ontwerpbureau met ateliers in Brussel, Gent en Roeselare. Wij werken met 130 medewerkers aan residentiële projecten, scholen, bedrijfsgebouwen, woonzorgcentra, cultuur- en vrijetijdsprojecten. Wij spelen zowel nationaal als internationaal mee in de wereld van architectuur, bouw en projectontwikkeling.

Om de ambities van het kantoor te versterken naar groei toe en dit met het constante oog en borging voor kwaliteit en innovatie, zijn we op zoek naar een BIM collaborator.  

 

Functie

 

Voor ons atelier in Gent zijn wij op zoek naar een BIM collaborator.

De tekenaar/draftsman is gespecialiseerd in het uitvoeringsaspect van het architectuurproces, om de ontwerpmodellen (LOD 100) en de uitvoeringsmodellen (LOD300) om te zetten, in overeenstemming met de technische normen en voorschriften, met als doel het uitvoeringsdossier te extraheren. De tekenaar heeft ook aandacht voor het architecturale aspect, net zoals de ontwerper aandachtig moet zijn en kennis moet hebben van het uitvoeringsaspect. De tekenaar bereidt ook de bouwvergunningsaanvraagdossiers en verkoopplannen voor.

 

 

Profiel

 

Je hebt een goede kennis en ervaring met Revit en Autocad en de Office toepassingen.

Je beheerst het Nederlands en Frans.

Je bent punctueel op het vlak van projectadministratie.

Je functioneert goed in een team.

 

 

Aanbod

 

Je komt terecht in een bedrijf met nationale en internationale uitstraling. In deze dynamische onderneming krijg je ruime ontplooiingskansen en maak je kennis met uitdagende projecten. Professionalisme en kwaliteit dragen we hoog in ons vaandel. Wij bieden een competitief salaris in overeenstemming met uw ervaring en competenties.

 

Interesse?

 

Zend je curriculum vitae per mail naar: jobs@b2ai.com

 

B2Ai

Rue J. Jordaensstraat 18a | 1000 Brussel - Bruxelles

T +32 2 641 88 00 | F +32 2 640 53 55 l E jobs@b2ai.com  l  www.b2ai.com

 

Gevraagde softwarekennis: Revit - Autocad
Gevraagde ervaring: 2 jaar
Talenkennis: Nederlands
Website: http://www.b2ai.com

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder