B2AI ZOEKT EEN STAGIAIR-ARCHITECT TE GENT
Bureau/firma: B2Ai
[Stageplaatsaanbieding - Datum: 13-03-2019]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Tuytens
Voornaam:Griet
Adres:Bellevue 5
Plaats:9050 Gent
Provincie:Oost-Vlaanderen
Land:België
Telefoon:092101710
Omschrijving stageplaatsaanbieding:

B2Ai werft een stagiair-architect voor Gent aan

B2Ai is een multidisciplinair ontwerpbureau met ateliers in Brussel, Gent en Roeselare. Wij werken met 130 medewerkers aan residentiële projecten, scholen, bedrijfsgebouwen, woonzorgcentra, cultuur- en vrijetijdsprojecten. Zowel nationaal als internationaal boeien ons.

Onze strategie is om mensgericht te ontwerpen. Wij zijn in architecturaal, sociologisch en economisch opzicht nieuwsgierig naar hoe mensen een ruimte beleven. Architectuur is voor ons geen doel op zich. We werken voor wie in en om de gebouwen woont, werkt of verblijft.

De ateliers in Brussel, Gent, Roeselare ontwerpen autonoom of delen hun vakkennis om voor projecten van elke mogelijke complexiteit een mensgericht en reëel plan te kunnen voorleggen.

Onze waarden: mensgericht vakkundig nieuwsgierig.

Om onze ateliers in Gent uit te breiden werven wij een stagiair-architect aan.

Functie

Je wordt geïntegreerd in een van onze multidisciplinaire ateliers en doorloopt het volledige traject van ontwerp tot uitvoering voor uitdagende projecten. Je werkt hiervoor samen met het volledige team en onder begeleiding van de senior projectarchitecten of ontwerparchitecten. Je hebt voldoende creativiteit in de vingers en je wil graag meewerken aan grote projecten in één van onze twee ateliers in Gent.

Profiel

Je bent afgestudeerd als architect of je hebt reeds een deel van jouw stage afgerond. Je spreekt Nederlands.

Aanbod

Je komt terecht in een dynamisch, multidisciplinair ontwerpbureau met drie vestigingen (Brussel, Gent en Roeselare) en een nationale en internationale uitstraling. Je krijgt ruime ontplooiingskansen en maakt kennis met uitdagende projecten. Mensgerichtheid, vakkundigheid en nieuwsgierigheid zijn de waarden die we op alle gebied nastreven. Wij bieden een competitief salaris in overeenstemming met je ervaring en competenties.

Geïnteresseerd?

Mail of stuur je cv naar jobs@B2ai.com

B2Ai | Rue J. Jordaensstraat 18a | 1000 Brussel - Bruxelles

T +32 9 210 17 10 l E jobs@b2ai.com  l  www.B2Ai.com

Gevraagde softwarekennis: Autocad - Sketchup - Photoshop - Indesign
Talenkennis: Nederlands
Website: https://www.b2ai.com

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder