PROJECT ASSISTENT
Bureau/firma: BRIQ
[Jobaanbieding - Datum: 11-03-2019]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Scheltiens
Voornaam:Nathalie
Adres:Stuivenbergvaart 52/1
Plaats:2800 Mechelen
Provincie:Antwerpen
Land:België
Omschrijving jobaanbieding:

BRIQ vloeit voort uit een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring en blinkt uit in totaaloplossingen: renovatie, aanbouw en nieuwbouw. BRIQ bouwt projecten van A tot Z. Het bedrijf werkt met een vast bouwteam waardoor kwaliteit en een korte bouwtijd kunnen worden gegarandeerd. Er gaat veel aandacht uit naar een dagelijkse opvolging van alle projecten. 

AANBOD

BRIQ biedt jou een voltijdse job aan die je kan uitoefenen binnen de professionele omkadering van ons kantoor, rustig gelegen aan de vaart en vlakbij het centrum van Mechelen. In de aanloop van jouw job zal onze collega van het managementteam jou begeleiden in jouw takenpakket en vertrouwd maken met onze klantgerichte aanpak.

Als project assistent vorm je een belangrijk aanspreekpunt binnen het bedrijf. Je staat klanten te woord per mail of telefoon. Jouw takenpakket is gevarieerd en noopt tot de nodige zelfstandigheid:

- ondersteuning projectleiding: opmaken en opvolgen calculaties en offertes, opmaak AS-built dossiers, aanvraag en opvolgen van vergunningen en verzekeringen, opmaken van contracten en budgetten;

- marketing: up to date houden van website en sociale media, aanleveren van content;

- boekhouding: opmaak en opvolging facturen, personeelsbeleid, aanleveren documenten aan extern boekhoudkantoor.

PROFIEL

- je volgde bij voorkeur een opleiding Bouwkunde, Architectuur of je hebt aanverwante ervaring;

- je hebt een zeer goede kennis van Microsoft Office en bent vertrouwd met de meest courante online communicatiekanalen;

- je leert snel en denkt proactief;

- je hebt redactionele vaardigheden;

- kennis van Photoshop, Illustrator en/of InDesign is een pluspunt;

- je kan je vinden in de waarden en visie van BRIQ en draagt die graag mee uit;

- je bent in het bezit van een rijbewijs B;

De vacature betreft een voltijds contract (tewerkstellingspercentage bespreekbaar – minimum 4/5e) van onbepaalde duur waarbij je kan rekenen op een interessant verloningspakket.

 

Interesse? Stuur jouw motivatiebrief en CV naar Nathalie Scheltiens: nathalie@briq.be

Talenkennis: Nederlands
Website: https://www.briq.be/

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder