WEGENS UITBREIDING PORTEFEUILLE IS OM/AR OP ZOEK NAAR EEN STAGIAIR ARCHITECT EN PROJECTMEDEWERKER MET KENNIS VAN REVIT.
Bureau/firma: OM/AR architecten
[Jobaanbieding - Datum: 12-02-2019]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Van Meer
Voornaam:Eef
Adres:Londenstraat 28-30
Plaats:2000 Antwerpen
Provincie:Antwerpen
Land:België
Telefoon:+32 498775714
Omschrijving jobaanbieding:

Wegens uitbreiding portefeuille is OM/AR op zoek naar een stagiair architect/projectmedewerker met kennis van Revit.

OM/AR staat voor Omgevingsgerichte Architectuur, waarbij omgevingsgericht in de ruime betekenis wordt begrepen. Het verwijst zowel naar de fysische als de sociale en culturele omgeving. Dit is architectuur die rekening houdt met de gebruikers, betaalbaarheid, duurzaamheid en (historische) context.

Voor de uitwerking van onze gevulde portefeuille zijn wij op zoek naar een uitbreiding van ons team. Wij zoeken een kritische, creatieve persoonlijkheid die gepassioneerd bezig is met architectuur, zowel zelfstandig als in teamverband kan werken en over de nodige dosis communicatieve vaardigheden en ervaring beschikt.

Bij OM/AR krijg je de kans om mee te werken aan zowel renovatie- en herbestemmingsprojecten als nieuwe ontwikkelingen binnen het wonen, de zorg en de publieke sector. Meer info over deze projecten kan je terugvinden op
www.omar-architecten.be.

Uitstekende ontwerpvaardigheden, positieve ingesteldheid en een grondige kennis Autocad en Revit, Sketchup, MS Office, Photoshop, InDesign en Illustrator zijn een vereiste.

Zegt deze job jou iets? Stuur jouw reactie, voorzien van curriculum vitae, portfolio en motivatie naar info@omar-architecten.be.

Wij kijken uit naar jouw reactie, en maken graag tijd voor jou.

Gevraagde softwarekennis: Autocad en Revit, Sketchup, MS Office, Photoshop, InDesign en Illustrator
Talenkennis: Nederlands
Meer informatie in bijlage: vacaturemedewerkerstagiair_OMAR.pdf   

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder