CONCEPTUEEL GETALENTEERDE ARCHITECT NEDERLANDSTALIG ONTWERPTEAM
Bureau/firma: Art & Build
[Jobaanbieding - Datum: 11-02-2019]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:van den Wijngaart
Voornaam:Coen
Adres:Waterloosesteenweg 255
Plaats:1060 Brussel
Provincie:Vlaams-Brabant
Land:België
Telefoon:+32471910722
Omschrijving jobaanbieding:

Conceptueel getalenteerde architect Nederlandstalig ontwerpteam

Art & Build is op zoek naar conceptueel sterke, enthousiaste en talentvolle ontwerpers met een hands-on mentaliteit om ons Nederlandstalig ontwerpteam in Brussel te versterken. Heb je affiniteit met ontwerpend onderzoek en onderzoekend ontwerpen? Gevoel voor visieontwikkeling door te ontwerpen vanuit strategische kaders? Heb je uitstekende ontwerp- en presentatievaardigheden en wil je graag bijdragen aan onze innovatieve architectuur? Art & Build is dan zeker op zoek naar jou!

 

 De ideale kandidaat (m/v):

 • Heeft een academische achtergrond (architect of ingenieur-architect);
 • Voelt zich thuis in een dynamische en energieke werkomgeving met ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Heeft affiniteit in onderzoekend ontwerpen en ontwerpend onderzoek;
 • Heeft een passie voor architectuur en stedenbouw;
 • Heeft een hands-on mentaliteit en is een teamspeler;
 • Is gewend te werken in multidisciplinaire teams;
 • Gaat zelfstandig, creatief, precies en efficiënt te werk;
 • Is bekwaam om onze klanten, de architect-vennoot en architect-projectleider te begrijpen en hun wensen om te zetten in creatieve ontwerpen;
 • Zal hoofdzakelijk middelgrote en grote projecten opvolgen van ontwerp tot en met uitvoering, die zich met name situeren in Vlaanderen en Brussel, maar ook internationaal;
 • Heeft ongeveer 5 jaar ervaring;
 • Heeft softwarevaardigheden: MS Office, AutoCad, SketchUp, Adobe Creative Suite! (ervaring met Revit is een plus);
 • Is Nederlandstalig met een goede kennis van Engels en basiskennis Frans.

 

 Over Art & Build

Art & Build is een Europees opererend architectenbureau uit Brussel met nevenvestigingen in Luxemburg en Parijs. We zijn actief in alle sectoren. Onze brede expertise op het gebied van grootschalige en complexe projecten gebaseerd op kwaliteitsvolle en innovatieve architectuurconcepten wordt internationaal gewaardeerd. We creëren "added value" door innovaties toe te passen op het gebied van bio-mimetische gevels, circulair & koolstofarm bouwen en massieve houtbouw toepassingen. Met een gedreven team van ongeveer 85 professionals werken we momenteel aan verschillende ambitieuze projecten, zoals het project NEO aan de Heizel in Brussel, het Universitair Ziekenhuis Île de Nantes, de ecologische Engie Campus in Parijs en de hoofdzetel voor het Internationaal Agentschap voor Kankeronderzoek te Lyon, evenals vele nationale en internationale wedstrijden. Onze kantoorsfeer is informeel en dynamisch, met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Neem een kijkje op www.artbuild.eu voor meer info.


Herken jij jezelf?

Stuur je motivatiebrief, cv en portfolio (maximaal 8 MB bestandsgrootte) naar Gilles Bourgeois via bog@artbuild.be. Graag in de onderwerpregel "architect Nederlandstalig" vermelden.

Gevraagde softwarekennis: MS Office, AutoCad, SketchUp, Adobe Creative Suite! (ervaring met Revit is een plus)
Gevraagde ervaring: ca. 5 jaar
Talenkennis: Nederlandstalig, goede kennis Engels, basis Frans
Website: https://www.artbuild.eu/

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder