JOB ALS ARCHITECT ASSISTENT OF TECHNISCH TEKENAAR
[Jobaanvraag - Datum: 08-02-2019]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Laureys
Voornaam:Jennifer
Adres:Yzerhand, 57/3
Plaats:9120 BEVEREN-WAAS
Provincie:Oost-Vlaanderen
Land:België
Telefoon:+32474712281
Omschrijving jobaanvraag:

Ik ben op zoek naar een job als architectuur assistent of technisch tekenaar in de regio  Beveren-Waas (of omgeving: Melsele, Zwijndrecht, Vrasene of Haasdonk).

Zo’n 6 jaar geleden ben ik afgestudeerd als Architectuur Assistent (Bachelor diploma) en momenteel ben ik al 4,5 jaar aan het werk als Project Technicus bij een bedrijf gespecialiseerd in wegenis- en rioleringswerken. Grondplannen, inplantingsplannen, lengteprofielen, dwarsprofielen, typedwarsprofielen, … kortom alles wat erbij hoort is dus niet onbekend voor mij. AutoCAD 2D en AutoCAD CIVIL zijn de voornaamste programma’s waarmee ik aan de slag ga.

Meer informatie kun je alvast ook vinden op http://portfoliovanjennifer.blogspot.com (portfolio dateert wel tot 2014) Of u kunt me contacteren via mail voor mijn  CV of om een sollicitatiegesprek vast te leggen. Ook als je met vragen zit, aarzel niet om mij  te contacteren.

Wenst te werken in: Oost-Vlaanderen
Softwarekennis: Autocad (2D, Civil), Archicad, photoshop, sketchup, word, excel, powerpoint, 3ds max, archicad
Ervaring: Bijna 4 jaar als project technicus
Talenkennis: Nederlands

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder