STAGEPLAATS
Bureau/firma: architectuur RUBEN VERBEKE
[Stageplaatsaanbieding - Datum: 30-01-2019]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Verbeke
Voornaam:Ruben
Adres:Bellegemsestraat 24
Plaats:8510 Bellegem
Provincie:West-Vlaanderen
Land:België
Telefoon:056 32 31 53
GSM:0486 23 16 38
Omschrijving stageplaatsaanbieding:

architectuur RUBEN VERBEKE is een architectenbureau met momenteel twee ingenieur-architecten en een interieurarchitect.  Onze opdrachten omvatten vooral particuliere projecten, zowel nieuwbouw als renovatie.

In onze projecten streven we steeds zo veel als mogelijk naar een complete uitwerking van zowel exterieur als interieur, en dat in één coherent geheel.  Gedetailleerde uitvoeringsdetails en goed uitgewerkte uitvoeringsdossiers ondersteunen het ontwerp - ook in werffase gaan we voor een intense opvolging, telkens met de bedoeling een geslaagd resultaat af te leveren.

Heb je interesse om ons team te versterken, dan mag je er als stagiair op rekenen betrokken te worden in alle fases van onze projecten : van opmeting over voorontwerp en visualisatie naar bouwaanvraag, uitvoeringsontwerp en ten slotte ook werfopvolging.  We laten je niet aan je lot over, maar ondersteunen je zo goed mogelijk om je kennis verder uit te breiden en te verdiepen.

Enkele afgewerkte en lopende projecten zijn te vinden op onze website www.rubenverbeke.be
 
 
 
Gevraagde softwarekennis: Office, AutoCAD, SketchUp
Gevraagde ervaring: geen
Talenkennis: Nederlands

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder