INTERIEURARCHITECT
[Jobaanvraag - Datum: 16-01-2019]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Depraetere
Voornaam:Annica
Adres:Terlaenenstraat, 12
Plaats:3040 Ottenburg
Provincie:Vlaams-Brabant
Land:België
GSM:+32498488507
Omschrijving jobaanvraag:
Ik zoek een functie als interieurarchitecte/3D visualisatie. Ik heb reeds enkele jaren ervaring in de bouw sector de 3D wereld en recent in de BIMsector. Mijn academische prestaties zijn zichtbaar in het verkrijgen een award voor ‘personal innovation’ gedurende mijn Erasmus uitwisseling te Canterbury. Het verkrijgen van een onderscheiding op zowel mijn bachelor- als masterproef en het behalen van verscheidene certificaten inzake 3D ontwikkeling, Cinema 4D, AutoCAD en BIM/Revit zijn duidelijke voorbeelden van mijn blijvende motivatie, leergierigheid, interesse en doorzettingsvermogen. 

Naast een sterke motivatie, heb ik oog voor detail, ben ik stressbestendig, georganiseerd en een snelle werker. Ik ben iemand die weet wat zij wil en bereid is daarvoor hard te werken. Ik ben in staat tot het opnemen van verantwoordelijkheid en oog te hebben voor het in goede banen leiden van een bepaalde opdracht. Als doelgerichte en zelfstandige werker ben ik in staat om deadlines te behalen en correct af te werken. Tot slot heb ik de nodige teamspirit om te zorgen voor een goede samenwerking met verschillende partijen, zoals vaak vereist is in de bouwsector.

Wenst te werken in: Vlaams-Brabant , Waals-Brabant
Softwarekennis: Autocad, Cinema 4D, Revit,
Ervaring: Goed
Talenkennis: Nederlands, Frans, Engels,
Website: https://www.a-kdesign.be/

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder