STAARC ZOEKT ARCHITECT
Bureau/firma: STAARC ingenieurs en architecten BVBA
[Jobaanbieding - Datum: 09-01-2019]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Verheyleweghen
Voornaam:Lore
Adres:Hunsberg, 14
Plaats:1785 Merchtem
Provincie:Vlaams-Brabant
Land:België
Telefoon:+32498698544
Omschrijving jobaanbieding:

STAARC ingenieurs en architecten is een jong architectenbureau uit Merchtem (Vlaams-Brabant). Ons team bestaat uit 3 ir. architecten en 1 interieurarchitect. We zijn vnl. werkzaam in de residentiële sector (zowel nieuwbouw als renovatie van appartementen en eengezinswoningen), maar hebben ook projecten binnen scholenbouw, kantoorbouw en utiliteitsbouw.

Wij willen ons team versterken en zoeken hiervoor een gemotiveerde, zelfstandige architect. Wij verwachten van onze nieuwe aanwinst creativiteit, verantwoordelijkheidsgevoel, een kritische blik, een doorgedreven zin voor nauwkeurigheid en probleemoplossend denken.

In ruil hiervoor biedt STAARC jou een werkplek waarbij je het volledige bouwproces kan opvolgen vanaf het eerste gesprek met de klant, t.e.m. de oplevering van de werf, een werkplek waarbij onderling overleg centraal staat en waar collega’s elkaar ondersteunen. Wij vinden het zeer belangrijk om regelmatig cursussen te volgen om onze bouwkennis bij te schaven en bieden jou ook deze kans.

Je kan meer zien van ons bureau op www.staarc.be

Indien je interesse hebt, kan je jouw CV en portfolio opsturen naar lore@staarc.be
Gevraagde softwarekennis: autocad, office, sketchup
Gevraagde ervaring: 2 jaar
Talenkennis: Nederlands
Website: http://www.staarc.be

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder