BASIL ARCHITECTURE IS OP ZOEK NAAR EEN GEDREVEN MEDEWERKER…
Bureau/firma: BASIL architecture
[Jobaanbieding - Datum: 08-01-2019]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Van Beveren
Voornaam:Robin
Adres:bellemstraat 41
Plaats:9880 Aalter
Provincie:Oost-Vlaanderen
Land:België
Telefoon:093114431
Omschrijving jobaanbieding:

BASIL is een jong ambitieus bureau welke plaats wil bieden aan een dynamische gedreven architect(assistent) met groeipotentieel! Vanuit ons beperkt team zijn wij heden actief binnen zeer diverse projectschalen van kleine particuliere projecten tot middelgrote publieke projecten, met steeds een zeer persoonlijke en gedetailleerde aanpak.

 

We bieden een job met interessante toekomstperspectieven en veel variatie (loondienst of zelfstandige basis), hoofdzakelijk gefocust op uitvoering (opmaak uitvoeringsplannen, principedetails, meetstaten, bestek, prijsvragen, aanbestedingsdossiers, werfopvolging, etc.), maar evenzeer met betrokkenheid bij het ontwerpproces en de creatievere aspecten van onze job.

Een passie voor, en een visie op hedendaagse architectuur zijn een absolute plus!

 

Wil je je ten volle inzetten voor boeiende architectuurprojecten, wil je meewerken aan de verdere groei van een gedreven architectenbureau en daar ook deel van uitmaken? Bezorg ons dan jouw CV/portfolio en dan zitten we mogelijk snel samen voor verdere kennismaking…

Gevraagde softwarekennis: AutoCAD en/of Vector-works, office, adobe, sketchUp
Gevraagde ervaring: kennis van uitvoeringsdossiers, omgevingsvergunning, principedetails & werven
Talenkennis: Nederlands, Frans, Engels
Website: http://www.basil.archi

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder