PROFESSIONELE BACHELOR IN DE TOEGEPASTE ARCHITECTUUR ZOEKT JOB IN VISUALISATIEBUREAU
[Jobaanvraag - Datum: 05-12-2018]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Jaenen
Voornaam:Joris
Adres:Dorpsstraat 38
Plaats:8432 Leffinge
Provincie:West-Vlaanderen
Land:België
GSM:0496476479
Omschrijving jobaanvraag:

Joris Jaenen
Professionele bachelor in de toegepaste architectuur

In 2017 afgestudeerd aan de Hogeschool West-Vlaanderen (HoWest). Tijdens de unieke opleiding ‘Toegepaste architectuur’ werd de nadruk gelegd op de praktijk, hierdoor stapsgewijs projecten leren organiseren, visualiseren en detailleren. Naarmate de opleiding vorderde werd mijn interesse voor het grafische alsmaar groter, het maken van 3D visualisaties en animaties zijn als het ware een echte passie geworden.

Al van kleins af aan graag creatief bezig en denk ik vooral outside-the-box, dit is doorheen de jaren zeker niet afgezwakt, integendeel.
Graag wil ik mijzelf voorstellen als een creatief, gedreven en leergierig persoon met een positieve ingesteldheid. Als perfectionist zijnde bezorg ik enkel kwalitatief werk en door een grote dosis aan zelfdiscipline leef ik deadlines strikt na.

Zin voor verantwoordelijkheid heb gedurende een periode van bijna vier maand aangescherpt tijdens mijn stage in Barcelona, niet weten wat te verwachten ben ik in 2017 alleen vertrokken voor een leerrijke ervaring.

Wenst te werken in: West-Vlaanderen
Softwarekennis: Lumion, Twinmotion, 3ds Max, ArchiCAD, AutoCAD, Google SketchUp, Adobe- en Office softwarepakket
Ervaring: Buitenlandse stage (Barcelona)
Talenkennis: Nederlands (moedertaal) en Engels (basis)

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder