LOOTS³ ZOEKT STAGIAIR-ARCHITECT
Bureau/firma: architectenburo loots³
[Stageplaatsaanbieding - Datum: 28-11-2018]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Loots
Voornaam:Sophie
Adres:Kapelstraat, 27
Plaats:3920 Lommel
Provincie:Limburg
Land:België
Telefoon:+32475404677
GSM:+32475404677
Omschrijving stageplaatsaanbieding:
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde stagiair-architect voor het uitwerken en opvolgen van diverse projecten. Het takenpakket bestaat uit de opmaak van voorstudies en voorontwerpen, opmaak meetstaten en lastenboeken, tekenwerk, werfopvolging en projectcoördinatie. We bieden een uitdagende werkomgeving aan, waarbij eigen inbreng en initatief gewaardeerd wordt. We laten je kennis maken met alle aspecten van het beroep en geven hierin voldoende ontwikkelingsruimte aan de stagiair zelf.
Wij doen zowel nieuwbouw als renovatie, zowel voor eengezinswoningen als meergezinswoningen. Wil je meer weten over onze projecten: surf naar www.loots3.be Voltijds en op zelfstandige basis. Onmiddellijke indiensttreding. Kantoor gelegen te Lommel centrum.
Gevraagde softwarekennis: office, vectorworks 2D en bij voorkeur ook vectorworks 3D, sketchup, ...
Gevraagde ervaring: interesse in alle aspecten van het beroep van architect
Talenkennis: nederlands volstaat
Website: http://www.loots3.be

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder