OSQB ZOEKT STAGIAIR (IR.) ARCHITECT (M/V/X)
Bureau/firma: OSQB bvba
[Stageplaatsaanbieding - Datum: 19-11-2018]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Reyniers
Voornaam:Maarten
Adres:Duboisstraat, 39
Plaats:2060 Antwerpen
Provincie:Antwerpen
Land:België
Telefoon:+3232572841
Fax:/
GSM:+32485520028
Omschrijving stageplaatsaanbieding:
OSQB architecten & ingenieursbureau zoekt een nieuwe medewerker Stagiair Architect om ons team van 16 te komen versterken bij de ondersteuning en uitwerking van onze gevulde portefeuille.

OSQB is een architecten- & ingenieursbureau dat zich richt op architectuurdossiers en projectmanagement tijdens ontwerp en uitvoering. Ons enthousiast team bestaat uit ervaren en gepassioneerde professionals die oog hebben voor architectuur, bouwtechniek en kosten. Wij leveren onze diensten aan publieke en private klanten voor zowel grootschalige als kleinschalige projecten. We denken mee met de opdrachtgever en architect om binnen het budget de beste oplossing te vinden voor de draagstructuur van een gebouw zodat het architecturaal concept volledig tot zijn recht komt. Wij staan in voor de technische werfopvolging zodat de overeengekomen technische details ook daadwerkelijk volgens de wettelijke regels en het ontwerp worden uitgevoerd.

Voor meer informatie kan u terecht bij Tanguy Oosterlynck of Maarten Reyniers. Solliciteren kan door uw CV + motivatie (en eventueel portefolio) door te sturen naar de hieronder weergegeven contactgegevens.

Solliciteren kan via volgende gegevens:
OSQB bvba
Duboisstraat 39 bus 7
B-2060 Antwerpen
+32 3 257 28 41
info@osqb.be of maarten@osqb.be
Gevraagde softwarekennis: Autocad pluspunt - Revit pluspunt - Office
Gevraagde ervaring: /
Talenkennis: kennis NL is een must - EN
Website: http://www.osqb.be

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder