BIM MANAGER - BIM MODELLER - PROJECTARCHITECT
Bureau/firma: mortelmans van tricht archtitecten bvba
[Jobaanbieding - Datum: 02-11-2018]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:mortelmans
Voornaam:sebastian
Adres:hospitaalplein 11/002
Plaats:2100 antwerpen
Provincie:Antwerpen
Land:België
Telefoon:0486793540
GSM:0486793540
Omschrijving jobaanbieding:

wie zijn wij

mortelmans van tricht architecten werd opgericht in 2017 door architecten Sebastian Mortelmans en Filip Van Tricht. Samen met een team van gemotiveerde architecten, ieder met zijn of haar unieke invalshoek en ervaring, bundelen we de krachten. Uiteraard nemen we ook de ervaring en know-how mee die architect Wim Mortelmans door de jaren heen zorgvuldig heeft opgebouwd.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen voor professionelen in verschillende domeinen binnen de architectuur.  Dit zowel voor ontwikkelaars als voor eindgebruikers in binnen- en buitenland. 

We zijn een sterk team bestaande uit een gezonde mix van zeer ervaren rotten en dynamisch jong geweld.
Met dit team wordt na een grondige analyse van de context steeds zorgvuldig gezocht naar een logica in het programma en naar eenvoud in organisatie en beeld, van de eerste schets tot het laatste bouwdetail. 

Intussen groeit het kantoor, groeien de projecten en groeien de ambities. Daarom zijn we steeds op zoek naar goed volk. We groeien naar een open interdisciplinair platform waar expertises worden gebundeld om zo te werken naar een beter en completer resultaat.  Spreekt deze aanpak je aan, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Ons gezellig kantoor is gelegen in 'het groen kwartier' te antwerpen, vlakbij berchem station en de fijne zurenborgwijk: een heerlijke uivalsbasis.
 
 
 

BIM manager

Ben je sterk in projectmanagement en methodologie? Ben je leergierig, nauwkeurig en heb je voeling met architectuur? Kom dan zeker langs voor een gesprek! Je zal instaan voor het beheer van de BIM-models van verschillende projecten en communicatie met de verschillende stakeholders. Als BIM-manager ben je thuis in de wereld van ArchiCAD, Revit, solibri, BIMcollab, tekla en dies meer. Tot binnenkort!

BIM modeller

Ben je een toegewijde modeller, vertrouwd met BIM? Ben je leergierig, nauwkeurig en heb je voeling met architectuur? Kom dan zeker langs voor een gesprek! Je zal onze projecten digitaal modelleren om doelgericht te kunnen communiceren met de opdrachtgevers, met de uitvoerders en met de latere beheerders van het gebouw. Vertrouwdheid met BIM is een must (archicad, revit, BIM-collab, solibri, en dergelijke). Wij hopen je spoedig te mogen verwelkomen op onze BIM server!

projectarchitect

Ben je een toegewijde projectarchitect, bereid om uitdagende projecten te leiden en begeleiden van A tot Z? Wij zoeken iemand die communicatief is die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Bij voorkeur heb je al enkele jaren ervaring in de architectuurpraktijk en weet je onder meer hoe een vergunningsaanvraag wordt opgebouwd en waar je op moet letten bij uitvoering van bouwwerken. Daarenboven wordt het zeer gewaardeerd als je gestructureerd en proactief kan werken. Vertrouwdheid met de basics (word, excel, CAD) is een must, bekendheid met ArchiCAD een plus. Tot binnenkort!

 
Gevraagde softwarekennis: MS Office, Photoshop, CAD, ArchiCad is een plus !
Gevraagde ervaring: 5 jaar CAD-ervaring
Talenkennis: NL, FR, ENG
Website: https://mortelmansvantricht.be

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder