GEZOCHT: SOCIAAL GEëNGAGEERDE ARCHITECT VOOR KLEINERE VERBOUWINGEN
Bureau/firma: Domus Mundi VZW
[Jobaanbieding - Datum: 30-10-2018]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Yavas
Voornaam:Mahir
Adres:Kerkstraat 108
Plaats:9050 Gentbrugge
Provincie:Oost-Vlaanderen
Land:België
Telefoon:09 241 52 97
Omschrijving jobaanbieding:

Domus Mundi (DM) is een Gentse vzw die kwalitatief en duurzaam leven, wonen en (ver)bouwen mogelijk maakt voor kwetsbare groepen. Voor projecten zoals Dampoort Knapt Op!, Rabot Knapt Op! en andere stadsvernieuwingsprojecten zoeken wij een sociaal geëngageerde architect die op zelfstandige basis samen met ons kleinere verbouwingen aanpakt.

In de praktijk treed je op als architect voor bewoners die DM begeleidt bij hun verbouwingen. Je ontwerpt en tekent plannen voor zeer uiteenlopende projecten waarvoor een architect vereist is: dat kan gaan om complete dakvernieuwingen en de volledige (her)opbouw van aanbouwen, maar ook om nieuwe trappen en openingen, … Je vraagt omgevingsvergunningen aan, volgt dossiers mee op, … Je doet dus heel wat praktische ervaring op in de bouwsector en je kan daarbij rekenen op onze technische expertise en hulp.

Je bent sociaal geëngageerd en je wordt betaald per uitgevoerde opdracht (als freelancer). Je maakt deel uit van een team sociale ingenieurs en architecten dat werkt vanuit Gentbrugge.

Website: http://www.domusmundi.be/

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder