OP ZOEK NAAR (IR) ARCHITECT STAGIAIR
Bureau/firma: M10 architecten
[Stageplaatsaanbieding - Datum: 23-10-2018]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:schepers
Voornaam:luc
Adres:Gierlebaan 51
Plaats:2275 lille
Provincie:Antwerpen
Land:België
Telefoon:+3214443000
GSM:+32495261601
Omschrijving stageplaatsaanbieding:

Gedrevenheid, enthousiasme en verdieping, vormen de sleutel binnen ons team. Hou je van uitdagingen, bruisen je ideeën en wil je kneden en hiermee naar buiten treden? Mooie opportuniteiten staan hier op je te wachten. Waarvoor wij staan? Daarvoor is er oa onze website www.M10-architecten.be en beslis om hier verder aan mee te werken. Wij bieden een grote diversiteit aan typologieën van projecten, gekneed en uit te werken binnen een enthousiast team. M10 gelooft sterk in een opbouw vanuit een team verhaal.   

Functieomschrijving: De architect is een breed geïnteresseerd iemand, heeft oog voor detaillering en gevoel voor materialisatie. Proactief zijn en mede anticiperen is een must om te werken aan een sprekend eindresultaat. Tevens de drijfveer om mee te timmeren aan het verdere traject van het atelier.

Interesse, stuur je cv en portfolio naar luc@M10-architecten.be, zodat wij kunnen kennismaken.  We kijken alvast uit naar de reacties

Gevraagde softwarekennis: MS Office - Autocad - Revit - Sketchup - Photoshop en grafische presentatie programma's.
Gevraagde ervaring: als gedrevenheid deel uitmaakt van je ervaring !
Talenkennis: nederlands

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder