|BBAR| ZOEKT ARCHITECT ASSISTENT // MEDEWERKER // STAGIAIR
Bureau/firma: BERBEN.BIRONT ARCHITECTEN
[Stageplaatsaanbieding - Datum: 17-10-2018]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Berben
Voornaam:Philip
Adres:Tiensestraat 76
Plaats:3000 Leuven
Provincie:Vlaams-Brabant
Land:België
Telefoon:016623625
Omschrijving stageplaatsaanbieding:
Berben.Biront Architecten uit Leuven bestaat momenteel uit 5 medewerkers en is vooral actief in particuliere bouwprojecten. Dit gaat van één- tot meergezinswoningen, zowel nieuwbouw als renovatie. Ook interieurprojecten komen aan bod.
Om de groei van ons kantoor mogelijk te maken zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega die net zoals wij gepassioneerd is door architectuur en bouwen.
We bieden een uitdagende werkomgeving waarbinnen je kan groeien en interessende projecten om aan te werken. Je zal ingeschakeld worden in alle fases van een bouwproject: van ontwerp tot uitvoering.
Ben je eveneens gepassioneerd door architectuur, heb je een grote affiniteit met bouwtechniek, werk je graag in teamverband en weet je van aanpakken? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een kennismakingsgesprek.
info@bbar.be // 016 62 36 25
Gevraagde softwarekennis: MS Office, Archicad (troef maar geen must)
Website: http://www.bbar.be

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder