VK ARCHITECTS & ENGINEERS ZOEKT EEN GEDREVEN EN ERVAREN BIM MODELLER ARCHITECTUUR
Bureau/firma: VK Architects & Engineers
[Jobaanvraag - Datum: 16-10-2018]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Decock
Voornaam:Martine
Adres:Clémenceaulaan 87
Plaats:1070 Anderlecht
Provincie:Vlaams-Brabant
Land:België
Telefoon:051262026
Omschrijving jobaanvraag:

VK Architects & Engineers is een ontwerp- en studiebureau met meer dan 60 jaar ervaring en knowhow en met vestigingen in Brussel, Charleroi, Merelbeke, Roeselare, Ho Chi Minh (Vietnam) en Hanoi (Vietnam).

In Healthcare Design biedt VK alle disciplines aan: van masterplanning en programmatie, over architectuur en interieur, tot stabiliteit, technieken, infrastructuur en omgevingsaanleg. Daarnaast biedt VK enkele specialistische disciplines aan, in een streven naar steeds hogere kwaliteit: fire safety engineering, acoustical engineering en facade engineering.

In elk project streven onze professionals naar een integrale benadering. Een concept dat alle disciplines integreert, inclusief de knowhow van de gebruikers, biedt voordelen op alle vlak. Kostenefficiëntie en tijdswinst tijdens het ontwerp- en bouwproces, een versterking van de architecturale identiteit, onderhoudsvriendelijkheid, flexibiliteit, optimaal comfort, … .
Zo ambieert VK een duurzaam resultaat op lange termijn en binnen een ruime context. Voor de meetbare aspecten van duurzaam bouwen kunnen ontwerpers, ingenieurs en bouwheren beroep doen op onze BREEAM Professional en International Assessors, en onze EPB-reporters.

Met meer dan 60 jaar expertise in de gezondheidszorg heeft VK ondertussen een indrukwekkend portfolio met boeiende projecten voor nationale en internationale klanten: AZ Sint-Jan Brugge, AZ Delta Roeselare, VinMec International, ZNA Antwerpen, GHDC Charleroi, AZ Sint-Maarten Mechelen, Bach Mai Hospital Vietnam, Viet Duc Hospital Vietnam en UZ Brussel. Zo goed als alle projecten werden gewonnen in internationale architectuurwedstrijden. Daarnaast sleepte VK in 2011 VK nog de prestigieuze World Architecture Festival Award in de wacht met het project Pediatric Hospital Binh Chanh (Vietnam).
We wensen ons team in Brussel te versterken met een (m/v):

Gedreven en ervaren BIM (Revit) MODELLER ARCHITECTUUR

Je functie
• Als lid van een projectteam draag je de verantwoordelijkheid voor het opzetten van een BIM-model op basis van een schets- of voorlopig ontwerp.
• Je kan in de verschillende projectfasen zelfstandig Revit-modellen van nul opzetten, beheren, delen en aanpassen conform de vastgestelde methodiek.
• Je staat in voor het uittekenen en modelleren van grootschalige projecten en het uitwerken van gedetailleerde ontwerp- en uitvoeringsplannen en meetstaten.
• Je neemt initiatief tot kwaliteitsverbetering, kennisopbouw en kennisdeling.
• Als lid van een gemotiveerd team geef je mee sturing aan de verdere uitbouw van BIM en zorg je ervoor dat BIM een vanzelfsprekendheid wordt binnen ons bureau. Dit maakt je functie dynamisch en uitdagend.
• Je werkt nauw samen met de projectarchitecten, alsook met je collega’s en teamleden van de andere disciplines en vestigingen om in overleg tot een gecoördineerd en kwalitatief resultaat te komen.
• Via VK Academy krijg je de mogelijkheid om je kennis verder uit te bouwen, te versterken en te delen met je collega’s. Onder andere door je deelname aan werkgroepen draag je bij tot het verhogen van het innovatievermogen en het versterken van het kwaliteitsimago van VK.

Je profiel
• Je behaalde het diploma bachelor bouw of bachelor toegepaste architectuur of een gelijkwaardige (digitale) opleiding.
• Minstens 5 jaar relevante ervaring opgedaan hebben en een zeer goede kennis van REVIT is een vereiste.
• Je hebt een sterk ruimtelijk en conceptueel inzicht. Je passie voor je job etaleer je door continu te willen bijleren, je kennis te delen, structuren te borgen en je collega’s te enthousiasmeren voor BIM.
• Je bent accuraat, stressbestendig, communicatief en vooral ook een teamplayer en problem solver.
• Je hebt een uitgesproken interesse voor tekensoftware, parametrisch ontwerp en gegevensuitwisseling tussen verschillende reken- en tekenpakketten.
• Je bent PC-vaardig en je hebt een doorgedreven kennis van Excel en REVIT (ARCH).
• Je bent Franstalig of Nederlandstalig. Kennis van de andere landstaal is een pluspunt.

Ons aanbod
VK Architects & Engineers biedt je, naast een aantrekkelijk remuneratiepakket, een stabiele betrekking in een internationaal georiënteerd bedrijf in volle expansie, met een duidelijke langetermijnvisie en permanente aandacht voor innovatie en duurzaamheid, maar bovenal voor de vorming & ontwikkeling en het welzijn van zijn medewerkers. Je werkt mee – als lid van een gepassioneerd team - aan tal van interessante, grootschalige projecten in binnen- en buitenland.
Meer informatie en realisaties vind je op www.vkgroup.be.
Heb jij de BIM skills en kijk je met een open geest naar de wereld?
Bel Mevr. Martine Decock op 0474 99 63 15 of mail naar martine.d@vkgroup.be. We ontvangen ook graag spontaan je cv.
Je reactie wordt snel en vertrouwelijk behandeld.

Ready to design?

Wenst te werken in: Vlaams-Brabant
Softwarekennis: Revit ARCH
Ervaring: 3-5 jaar
Talenkennis: Frans - Nederlands en/of Engels is een pluspunt
Website: http://www.vkgroup.be

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder