JONGE ARCHITECT ASSISTENT ZOEKT HALFTIJDSE JOB.
[Jobaanvraag - Datum: 12-09-2018]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Rys
Voornaam:Thomas
Plaats: Brugge
Provincie:West-Vlaanderen
Land:België
GSM:0472613846
Omschrijving jobaanvraag:

Hallo,

Ik ben net afgestudeerd als architect assistent aan Howest Brugge. Momenteel ben ik op zoek naar een halftijdse job in een architectenbureau, waar er eventueel met Bim -Software gewerkt wordt. 

De software die wij op school voornamelijk aangeleerd kregen was Archicad. Natuurlijk hebben we ook leren werken met andere programma’s zoals Photoshop, Indesign, 3Ds Maxs en Autocad. Op mijn stage heb ik voornamelijk gewerkt in Autocad en Sketchup, waardoor ik al iets van ervaring heb in het werkveld met deze programma’s. Persoonlijk opteer ik om met Archicad te werken.

Over veel ervaring beschik ik jammer genoeg nog niet. Enkel een semester stage tijdens mijn opleiding en een vakantiejob van een aantal weken.

Ik woon in Brugge en ben op zoek naar een mogelijke job in de regio.

Na een bacheloropleiding kan je niet verwachten dat je alles al weet. In de toekomst hoop ik vooral nog veel bij te leren en ervaring op te doen. Ik werk hard, leer graag bij en wil graag jullie team komen versterken.

Contacteer me gerust via email of via telefoon.

Wenst te werken in: West-Vlaanderen , Oost-Vlaanderen
Softwarekennis: Archicad, Autocad, 3ds Maxs, Microsoft office, photoshop
Ervaring: vakantiejob Archus
Talenkennis: Nederlands, Engels

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder