KOEN FROYEN ARCHITECTEN ZOEKT GEMOTIVEERDE MEDEWERKER
Bureau/firma: koen froyen architecten
[Jobaanbieding - Datum: 12-09-2018]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Froyen
Voornaam:Koen
Provincie:Limburg
Land:België
Telefoon:0475/72.39.43
Omschrijving jobaanbieding:

koen froyen architecten zoekt een gemotiveerde medewerker (architect / bouwkundig tekenaar / architect-assistent) om het team te versterken. Ons kantoor verzorgt zowel particuliere als publieke projecten van diverse schaal.

wat zoeken wij:
Je bent een teamspeler die zowel technisch als grafisch zeer sterk is. Je houdt van samenwerken, bent leergierig en niet bang van een uitdaging. Je hebt een scherp oog voor detail en hebt minstens 2 jaar ervaring met architecturaal ontwerp, bouwtechnisch tekenwerk, de opmaak van meetstaten en het uitschrijven van bestekken.

wat bieden wij:
Je kan meewerken aan projecten in zowel publieke als private sector.
Je krijgt de mogelijkheid om mee te groeien met het kantoor. Er is plaats voor een gezonde balans tussen het bieden van ondersteuning en de mogelijkheid om zelfstandig te werken. Je krijgt ruimte voor eigen initiatieven.

Heb je oog voor detail? Zoek je graag naar niet-alledaagse oplossingen? Heeft Archicad geen geheimen meer voor jou? Dan ben jij misschien wel het creatieve talent waar wij naar op zoek zijn!
Stuur je CV en een beknopt portfolio naar info@koenfroyen.be 

Gevraagde softwarekennis: Archicad, Sketchup, Word, Excel
Gevraagde ervaring: minimaal 2 jaar ervaring
Talenkennis: Nederlands, Frans is een pluspunt
Website: http://www.koenfroyen.be

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder