OP ZOEK NAAR EEN JOB ALS ASSISTENT-ARCHITECT/MEDEWERKER
[Jobaanvraag - Datum: 07-09-2018]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Wiebouw
Voornaam:Michael
Plaats:9000 Gent
Provincie:Oost-Vlaanderen
Land:België
GSM:0479392519
Omschrijving jobaanvraag:

Hallo,


Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik zoek werk in een architectenbureau waar ik veel kan en mag leren, ik heb namelijk nog geen ervaring. 

Momenteel werk ik voltijds in een kledingwinkel, maar na 5 jaar is het toch tijd voor verandering. Na die 5 jaar hoop ik terug richting architectuur te kunnen gaan. Ik heb 3 jaar Toegepaste Architectuur gestudeerd bij HOWEST in Brugge, maar ik heb mijn studies niet afgemaakt. De theoretische examens waren jammer genoeg niet echt mijn ding, dus was het de beste beslissing om te stoppen. Toen heb ik de stap richting een architectenbureau niet durven zetten en ben ik uiteindelijk in een kledingwinkel terecht gekomen. 

Nu wil ik zien of ik nog iets kan doen met mijn studies, want mijn interesse ligt nog steeds bij architectuur en design.

Het liefst zoek ik in regio Brugge of Gent.

Vraag gerust naar mijn cv of portfolio.

 

Alvast bedankt 

 
Wenst te werken in: West-Vlaanderen , Oost-Vlaanderen

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder