WERKSTUDENT ARCHITECTUUR ZOEKT DEELTIJDS WERK
[Jobaanvraag - Datum: 17-08-2018]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Vandormael
Voornaam:Tom
Plaats:3300 Tienen
Provincie:Vlaams-Brabant
Land:België
GSM:0471316011
Omschrijving jobaanvraag:

Op dit moment ben ik reeds sinds november 2017 aan de slag als Ontwerper Tekenaar / Ruimtelijk Planning bij Stad Leuven op de dienst Ruimtelijk en Duurzaamheidsbeleid. Bij de huidige functie die ik nu bekleed sta ik in voor de opmaak van ruimtelijke (master)plannen, stadsvernieuwingsprojecten, opvolging van projecten en ontwerpmatige tekeningen. Dit stemt wel overeen met het creatief bouwkundige aspect van de visie die vele architectenbureaus voor ogen hebben.

Indien mogelijk zou ik dit graag combineren met mijn studies architectuur die ik weer zou willen opnemen en afmaken als werkstudent.

Ik woon in Tienen (Vlaams-Brabant) en ben dan ook in de eerste plaats op zoek naar werkgelegenheid in de regio Tienen - Leuven - Sint-Truiden – Aarschot – etc.

Buiten mijn werk en studies ben ik ook nog creatief bezig met allerlei zaken, een kleine inkijk hiervan vind je op mijn website. Daarbuiten doe ik ook al een tiental jaren aan competitief wielrennen en begeleiding van jonge wielrenners.

 

Lijkt mijn profiel ergens te passen binnen jouw kader?

Stuur me de dan zeker een mailtje  en vraag gerust naar mijn cv.

 

Wenst te werken in: Limburg , Vlaams-Brabant
Softwarekennis: Illustrator, Photoshop, Vectorworks, AutoCAD, sketchUp,..
Ervaring: 1-2 jaar
Talenkennis: Nederlands: Zeer goed - Frans: Goed

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder