SENIOR ARCHITECT
Bureau/firma: VK Architects & Engineers
[Jobaanbieding - Datum: 10-08-2018]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Decock
Voornaam:Martine
Adres:Avenue Clémenceau 87
Plaats:1070 Anderlecht
Provincie:Vlaams-Brabant
Land:België
Telefoon:051 26 20 26
GSM:0474 99 63 15
Omschrijving jobaanbieding:

VK Architects & Engineers is actief in Healthcare Design en Building Engineering. VK heeft vestigingen in Brussel, Charleroi, Merelbeke, Roeselare, Ho Chi Minh (Vietnam) en Hanoi (Vietnam).

In Healthcare biedt VK alle disciplines aan: van masterplanning en programmatie, over architectuur en interieur, tot stabiliteit, technieken, infrastructuur en omgevingsaanleg. Daarnaast biedt VK enkele specialistische disciplines aan, in een streven naar steeds hogere kwaliteit: fire safety engineering, acoustical engineering en facade engineering.

In elk project streven onze professionals naar een integrale benadering. Een concept dat alle disciplines integreert, inclusief de knowhow van de gebruikers, biedt voordelen op alle vlak. Kostenefficiëntie en tijdswinst tijdens het ontwerp- en bouwproces, een versterking van de architecturale identiteit, onderhoudsvriendelijkheid, flexibiliteit, optimaal comfort, … .

Zo ambieert VK een duurzaam resultaat op lange termijn en binnen een ruime context. Voor de meetbare aspecten van duurzaam bouwen kunnen ontwerpers, ingenieurs en bouwheren beroep doen op onze BREEAM Professional en International Assessors, en onze EPB-reporters.

Met meer dan 60 jaar expertise in de gezondheidszorg heeft VK ondertussen een indrukwekkend portfolio met boeiende projecten voor nationale en internationale klanten: AZ Sint-Jan Brugge, AZ Delta Roeselare, VinMec International, ZNA Antwerpen, GHDC Charleroi, AZ Sint-Maarten Mechelen, Bach Mai Hospital Vietnam, Viet Duc Hospital Vietnam en UZ Brussel. Zo goed als alle projecten werden gewonnen in internationale architectuurwedstrijden. Daarnaast sleepte VK in 2011 VK nog de prestigieuze World Architecture Festival Award in de wacht met het project Pediatric Hospital Binh Chanh (Vietnam).

We wensen ons team in Brussel te versterken met een (m/v):

 

SENIOR ARCHITECT

 

Als lid van het projectteam ben je verantwoordelijk voor het concept van gebouwen binnen het domein Architectuur.
Dit voornamelijk voor projecten in de gezondheidszorg: ziekenhuizen, woonzorgcentra, geestelijke gezondheidszorg, begeleid wonen, ...

 

Je takenpakket omvat o.a.:

 • In de ontwerpfase ben je de spil van een multidisciplinair team dat concepten uitwerkt voor prestigieuze wedstrijden en projecten in binnen- en buitenland;
 • Hierbij hou je rekening met alle randvoorwaarden die tot een kwalitatief project leiden: ruimtelijke context, duurzaamheid, budget, timing, bouwtechniek, …;
 • Je brengt je passie voor duurzame en humane architectuur over op de andere teamleden;
 • Je organiseert hiertoe intern overleg met je collega-architecten, CAD-operators en project engineers (stabiliteit, technieken, infrastructuur, akoestiek, fire safety en façade) om binnen de timing een integraal resultaat te garanderen;
 • Afhankelijk van je interesse en ervaring ben je ook het gezicht en het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en andere externe partners.
 • Via VK Academy krijg je de mogelijkheid om je kennis verder uit te bouwen, te versterken en te delen. Hierdoor draag je bij tot het verhogen van het innovatievermogen en het versterken van het kwaliteitsimago van VK.

Je profiel

 • Je bent architect of burgerlijk ingenieur architect.
 • Je hebt minimaal 10 jaar ervaring.
 • Je hebt ervaring in het ontwerp van gebouwen voor de gezondheidszorg: ziekenhuizen, psychiatrische instellingen en/of ouderenzorg.
 • Internationale ervaring is een pluspunt.
 • Je kan vlot overweg met Autocad en/of Revit en MS Office-toepassingen.
 • Je bent Nederlandstalig. Een goede kennis van Frans en/of het Engels is een pluspunt.
 • Voltijdse beschikbaarheid is een must.

Ons aanbod

VK Architects & Engineers biedt je, naast een aantrekkelijk remuneratiepakket, een stabiele betrekking in een internationaal georiënteerd bedrijf in volle expansie, met een duidelijke langetermijnvisie en permanente aandacht voor innovatie en duurzaamheid, maar bovenal voor de vorming & ontwikkeling en het welzijn van zijn medewerkers.  Je werkt mee – als lid van een gepassioneerd team - aan tal van interessante, grootschalige projecten in binnen- en buitenland.

Meer informatie en realisaties vind je op www.vkgroup.be.

Ben je (ir)architect en kijk je met een open geest naar de wereld?

Bel Mevr. Martine Decock op 0474 99 63 15 of mail naar martine.d@vkgroup.be. We ontvangen ook graag spontaan je cv.

Je reactie wordt snel en vertrouwelijk behandeld.

Ready to design?
Gevraagde softwarekennis: Revit/AutoCAD/MS Office
Gevraagde ervaring: 10 jaar
Talenkennis: Nederlands
Website: http://www.vkgroup.be
Meer informatie in bijlage: ProfielSeniorArchitect-BXL20.02.2018.pdf   

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder