ARCHITECT ONTWERPER
Bureau/firma: VK Architects & Engineers
[Jobaanbieding - Datum: 10-07-2018]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Decock
Voornaam:Martine
Adres:Brugsesteenweg 210
Plaats:8800 Roeselare
Provincie:West-Vlaanderen
Land:België
Telefoon:051 26 20 38
GSM:0474 99 63 15
Omschrijving jobaanbieding:

VK Architects & Engineers is een ontwerp- en studiebureau met meer dan 60 jaar ervaring en knowhow en met vestigingen in Brussel, Charleroi, Merelbeke, Roeselare, Ho Chi Minh (Vietnam) en Hanoi (Vietnam).

In Healthcare Design biedt VK alle disciplines aan: van masterplanning en programmatie, over architectuur en interieur, tot stabiliteit, technieken, infrastructuur en omgevingsaanleg. Daarnaast biedt VK enkele specialistische disciplines aan, in een streven naar steeds hogere kwaliteit: fire safety engineering, acoustical engineering en facade engineering.

In elk project streven onze professionals naar een integrale benadering. Een concept dat alle disciplines integreert, inclusief de knowhow van de gebruikers, biedt voordelen op alle vlak. Kostenefficiëntie en tijdswinst tijdens het ontwerp- en bouwproces, een versterking van de architecturale identiteit, onderhoudsvriendelijkheid, flexibiliteit, optimaal comfort, … .
Zo ambieert VK een duurzaam resultaat op lange termijn en binnen een ruime context. Voor de meetbare aspecten van duurzaam bouwen kunnen ontwerpers, ingenieurs en bouwheren beroep doen op onze BREEAM Professional en International Assessors, en onze EPB-reporters.

Met meer dan 60 jaar expertise in de gezondheidszorg heeft VK ondertussen een indrukwekkend portfolio met boeiende projecten voor nationale en internationale klanten: AZ Sint-Jan Brugge, AZ Delta Roeselare, VinMec International, ZNA Antwerpen, GHDC Charleroi, AZ Sint-Maarten Mechelen, Bach Mai Hospital Vietnam, Viet Duc Hospital Vietnam en UZ Brussel. Zo goed als alle projecten werden gewonnen in internationale architectuurwedstrijden. Daarnaast sleepte VK in 2011 VK nog de prestigieuze World Architecture Festival Award in de wacht met het project Pediatric Hospital Binh Chanh (Vietnam).

We wensen ons team in Roeselare en Brussel te versterken met een (m/v):

ARCHITECT ONTWERPER

Je functie
• Je maakt deel uit van de ontwerpcel die bestaat uit architecten, binnenhuisarchitecten en ingenieurs.
• Je wordt opgenomen in de projectteams voor prestigieuze projecten en wedstrijden in binnen- en buitenland. Jouw rol en de grootte van de teams is hierbij flexibel en hangt af van de schaal en complexiteit van het project.
• Je focus ligt op het ontwikkelen van concepten, masterplannen en voorontwerpen. Hierbij hou je rekening met alle randvoorwaarden die tot een kwalitatief ontwerp leiden: opdrachtanalyse, duurzaamheid, context, materiaalkennis, … .
• Tijdens de realisatie van het project bewaak en verfijn je verder het ontwerp en wordt je door je collega-architecten uitvoering geconsulteerd voor de definitieve materiaalkeuzes en uitvoeringsdetails.
• Via VK Academy krijg je de mogelijkheid om je kennis verder uit te bouwen, te versterken en te delen. Hierdoor draag je bij tot het verhogen van het innovatievermogen en het versterken van het kwaliteitsimago van VK.
• Je werkt vanuit ons kantoor in Roeselare of Brussel maar je kan ook flexibel gebruik maken van onze werkplek in Merelbeke.

Je profiel
• Je behaalde het diploma van master in de architectuur (architect) of in de ingenieurswetenschappen optie architectuur (burgerlijk ingenieur architect).
• Je hebt 5 à 10 jaar ervaring in het ontwerp van kwalitatieve projecten. Ervaring in Healthcare Design is een pluspunt.
• Je passie voor duurzame en humane architectuur combineer je met gedrevenheid en nauwkeurigheid.
• Je affiniteit met interieur- en landschapsontwerp staat je toe deze te integreren in je concepten.
• Als teamplayer ken je het belang van goede communicatie, relativeringsvermogen en loyauteit.
• Je beschikt over de (digitale) vaardigheden om je ontwerpen ook in woord en grafiek te verduidelijken.
• Je werkt vlot met Autocad en/of Revit. Kennis van specifiek 3D ontwerpsoftware is een pluspunt.
• Je bent perfect tweetalig (Nederlands/Frans of Nederlands/Engels).
• Voltijdse beschikbaarheid is een must.

Ons aanbod
VK Architects & Engineers biedt je, naast een aantrekkelijk remuneratiepakket, een stabiele betrekking in een internationaal georiënteerd bedrijf in volle expansie, met een duidelijke langetermijnvisie en permanente aandacht voor innovatie en duurzaamheid, maar bovenal voor de vorming & ontwikkeling en het welzijn van zijn medewerkers. Je werkt mee – als lid van een gepassioneerd team - aan tal van interessante, grootschalige projecten in binnen- en buitenland.
Meer informatie en realisaties vind je op www.vkgroup.be.
Ben je (ir)architect en kijk je met een open geest naar de wereld?
Bel Mevr. Martine Decock op 0474 99 63 15 of mail naar martine.d@vkgroup.be. We ontvangen ook graag spontaan je cv.
Je reactie wordt snel en vertrouwelijk behandeld.

Ready to design?

Gevraagde softwarekennis: Je werkt vlot met Autocad en/of Revit. Kennis van specifiek 3D ontwerpsoftware is een pluspunt.
Gevraagde ervaring: 5-10 jaar
Talenkennis: Nederlands/Frans of Nederlands/Engels
Website: http://www.vkgroup.be
Meer informatie in bijlage: ProfielArchitectOntwerper02.2018.pdf   

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder