SENIOR ARCHITECT UITVOERING
Bureau/firma: VK Architects & Engineers
[Jobaanbieding - Datum: 10-07-2018]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Decock
Voornaam:Martine
Adres:Clémenceaulaan 87
Plaats:1070 Brussel
Provincie:Vlaams-Brabant
Land:België
Telefoon:051 26 20 38
GSM:0474 99 63 15
Omschrijving jobaanbieding:

VK Architects & Engineers is een ontwerp- en studiebureau met meer dan 60 jaar ervaring en knowhow en met vestigingen in Brussel, Charleroi, Merelbeke, Roeselare, Ho Chi Minh (Vietnam) en Hanoi (Vietnam).

In Healthcare Design biedt VK alle disciplines aan: van masterplanning en programmatie, over architectuur en interieur, tot stabiliteit, technieken, infrastructuur en omgevingsaanleg. Daarnaast biedt VK enkele specialistische disciplines aan, in een streven naar steeds hogere kwaliteit: fire safety engineering, acoustical engineering en facade engineering.

In elk project streven onze professionals naar een integrale benadering. Een concept dat alle disciplines integreert, inclusief de knowhow van de gebruikers, biedt voordelen op alle vlak. Kostenefficiëntie en tijdswinst tijdens het ontwerp- en bouwproces, een versterking van de architecturale identiteit, onderhoudsvriendelijkheid, flexibiliteit, optimaal comfort, … .
Zo ambieert VK een duurzaam resultaat op lange termijn en binnen een ruime context. Voor de meetbare aspecten van duurzaam bouwen kunnen ontwerpers, ingenieurs en bouwheren beroep doen op onze BREEAM Professional en International Assessors, en onze EPB-reporters.

Met meer dan 60 jaar expertise in de gezondheidszorg heeft VK ondertussen een indrukwekkend portfolio met boeiende projecten voor nationale en internationale klanten: AZ Sint-Jan Brugge, AZ Delta Roeselare, VinMec International, ZNA Antwerpen, GHDC Charleroi, AZ Sint-Maarten Mechelen, Bach Mai Hospital Vietnam, Viet Duc Hospital Vietnam en UZ Brussel. Zo goed als alle projecten werden gewonnen in internationale architectuurwedstrijden. Daarnaast sleepte VK in 2011 VK nog de prestigieuze World Architecture Festival Award in de wacht met het project Pediatric Hospital Binh Chanh (Vietnam).

We wensen ons team in Brussel te versterken met een (m/v):

SENIOR ARCHITECT UITVOERING

Je functie
• Binnen een multidisciplinair team ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van onze architectuurontwerpen.
• Je taak behelst in hoofdzaak de werfopvolging van grootschalige projecten, die zich situeren in de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.
• Je zorgt voor een naadloze overgang van ontwerp naar uitvoering en bent verantwoordelijk voor de interne terugkoppeling bij projectaanpassingen.
• Je ervaring en bouwtechnische kennis stellen je in staat om zelfstandig werven op te volgen met respect voor alle wettelijke procedures en de interne standaarden van VK.
• Bij de uitvoering van je taken kun je bovendien rekenen op de back-office medewerking van een multidisciplinair team van ontwerpers, BIM-modellers en administratieve medewerkers.
• In functie van je affiniteiten en interesses werk je eventueel ook mee aan het ontwerp en de opmaak van aanbestedings- en uitvoeringsdocumenten.

Je profiel
• Je behaalde het diploma van master architectuur of master in de ingenieurswetenschappen optie architectuur (burgerlijk ingenieur architect).
• Je hebt ongeveer 10 jaar ervaring, waarbij ervaring in de gezondheidssector een meerwaarde is.
• Je hebt voldoende kennis van stabiliteit en speciale technieken om de integratie van deze disciplines te helpen bewaken.
• Naast je technische bagage heb je oog voor organisatorische, esthetische en coördinerende aspecten.
• Ook onder tijdsdruk ben je in staat op een autonome en verantwoorde manier de vooropgestelde kwaliteit, zowel in termen van architectuur, budget als timing, na te komen. Bovendien beschik je over de nodige overtuigingskracht.
• Je kan vlot overweg met MS Office-toepassingen. Je beheerst specifieke vergadertechnieken en een to the point verslaggeving.
• Het Nederlands is je moedertaal. Kennis van Frans en/of Engels is een pluspunt.
• Idealiter ben je woonachtig in de provincies Antwerpen, Limburg of Vlaams-Brabant.

Ons aanbod
VK Architects & Engineers biedt je, naast een aantrekkelijk remuneratiepakket, een stabiele betrekking in een internationaal georiënteerd bedrijf in volle expansie, met een duidelijke langetermijnvisie en permanente aandacht voor innovatie en duurzaamheid, maar bovenal voor de vorming & ontwikkeling en het welzijn van zijn medewerkers. Je werkt mee – als lid van een gepassioneerd team - aan tal van interessante, grootschalige projecten in binnen- en buitenland.
Meer informatie en realisaties vind je op www.vkgroup.be.
Ben je (ir)architect en kijk je met een open geest naar de wereld?
Bel Mevr. Martine Decock op 0474 99 63 15 of mail naar martine.d@vkgroup.be. We ontvangen ook graag spontaan je cv.
Je reactie wordt snel en vertrouwelijk behandeld.

Ready to design?

Gevraagde softwarekennis: MS Office-toepassingen
Gevraagde ervaring: 10 jaar
Talenkennis: Nederlands, kennis Frans en Engels is een pluspunt
Website: http://www.vkgroup.be
Meer informatie in bijlage: SeniorArchitectUitvoering09.07.2018.pdf   

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder