JONG ARCHITECTENBUREAU ZOEKT ARCHITECT-ASSISTENT
Bureau/firma: GHYSELEN DEWITTE ARCHITECTEN
[Jobaanbieding - Datum: 09-07-2018]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Dewitte
Voornaam:Iris
Plaats: Kortrijk
Provincie:West-Vlaanderen
Land:België
Omschrijving jobaanbieding:

GHYSELEN DEWITTE ARCHITECTEN is een jong, groeiend bureau voor diverse architectuur- en interieuropdrachten.  De tijd is rijp om het team uit te breiden met een architect assistent! 

Wij zoeken een enthousiaste, gemotiveerde en vlotte persoonlijkheid met oog voor detail; iemand met een creatieve geest en ondernemingszin.  U beschikt over sterke Autocad, MS Office en Sketch-up vaardigheden.  U weet van aanpakken en bent gepassioneerd door hedendaagse (interieur)architectuur.

Als assistent architect word je ingeschakeld in elke fase van het bouwproces: opmeting, voorontwerp, definitief ontwerp, opmaak van presentaties, aanvragen tot omgevingsvergunning, opmaak van aanbestedings- en uitvoeringsdossiers, technische detaillering, bijstand bij werfopvolging enz.

Zegt deze job jou iets?  Stuur jouw reactie, begeleid van CV, portfolio en motivatie naar info@ghyselendewitte.be.  Wij kijken uit naar jouw respons en maken graag tijd voor een gesprek!

Gevraagde softwarekennis: Autocad, Sketch-Up, MS Office
Talenkennis: Nederlands
Website: https://www.ghyselendewitte.be/

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder