STAGIAIR ARCHITECT GEZOCHT
Bureau/firma: Rik De Vooght Architecten bvba
[Stageplaatsaanbieding - Datum: 04-07-2018]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:De Vooght
Voornaam:Rik
Adres:Ankerrui 22- 7de
Plaats:2000 Antwerpen
Provincie:Antwerpen
Land:België
Telefoon:033454052
Omschrijving stageplaatsaanbieding:

RDVA zoekt een Nederlandstalige stagiair met affiniteit voor bouwtechniek en ontwerp, om ons team te versterken. We zoeken iemand die met ons wil groeien als architect. U bent verantwoordelijk, betrokken bij het bureau, creatief, een onafhankelijke en harde werker. Kennis van Autocad (of Archicad), Excel en Word.

RDVA is een ontwerpbureau van jonge architecten in het centrum van Antwerpen. We zijn actief op het gebied van architectuur, stedenbouw en interieur met verschillende soorten projecten. We waken over het ontwerp van de eerste schetsen tot het detail.

Stuur uw CV en portfolio waaruit uw technische- en ontwerpkennis en kunde blijkt naar jobs[at]rdva[dot]be en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gevraagde softwarekennis: Autocad of Archicad
Website: https://www.rdva.be/nl

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder