GEZOCHT : PROJECTARCHITECT (ELD NV)
Bureau/firma: eld nv
[Jobaanbieding - Datum: 12-06-2018]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Anthonissen
Voornaam:Bart
Adres:Jan Blockxstraat 1
Plaats:2018 Antwerpen
Provincie:Antwerpen
Land:België
Telefoon:+3232429400
Omschrijving jobaanbieding:

Als projectarchitect ben je verantwoordelijk voor de totale projectopvolging en bijsturing vanaf studiefase tot de oplevering van middelgrote tot grote projecten. Je staat in voor de coördinatie en kwaliteit van het project. Als projectarchitect stuur je medewerkers en externen aan zowel bij de projectvoorbereiding als bij de eigenlijke uitwerking van het project en volg je de werfuitvoering nauwgezet mee op. Je bent in staat om tijdens elke fase van het bouwproject advies uit te brengen en hebt oog voor detail. Je vertegenwoordigt ons kantoor in het overleg met de bouwheer en externe partijen en gaat daarbij klantgericht te werk. Jouw communicatieve vaardigheden zorgen dat u in staat bent goede contacten te onderhouden met diverse partijen.

Gevraagde softwarekennis: Je kan werken met Autocad en MS Office. Kennis van Revit/BIM is een pluspunt.
Gevraagde ervaring: Master in de architectuur (architect) of in de ingenieurswetenschappen optie architectuur.
Talenkennis: Nederlands (zeer goed), Engels en/of Frans (basis)
Website: https://www.eld.be

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder