INTERIEURARCHITECT ZOEKT WERK!
[Jobaanvraag - Datum: 09-06-2018]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Bastiaens
Voornaam:Frederik
Plaats: Mol
Provincie:Antwerpen
Land:België
Omschrijving jobaanvraag:

In juni 2016 behaalde ik mijn diploma Master Interieurarchitectuur aan de Universiteit Hasselt - specialisatie herbestemming. Ik ben heel gedreven en kijk er naar uit om de kennis verder toe te passen in de werkwereld. 

Zo heb ik reeds stage gelopen in het Geels architectenbureau, waar ik een korte ervaring heb opgedaan. Hierdoor heb ik gemerkt dat ik zeer gedreven en leergierig ben.

Ik ben jong, en sta in het begin van mijn carrière en tracht te streven naar een goede toekomst. Daarom ben ik bereid mij hard in te zetten voor mijn werk. Met mijn positieve ingesteldheid wil ik mijzelf bewijzen en aantonen dat u op mij kan rekenen. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ik over het juiste profiel beschik om de functie van interieurarchitect in te vullen.

Bent u op zoek naar een vaste interieurarchitect of tekenaar die bijkomend werk wil overnemen aarzel dan niet om mij te contacteren, zodat ik u mijn curriculum vitae en portfolio kan voorleggen. Met veel plezier kom ik mijn kandidatuur verder toelichten in een persoonlijk gesprek.

 

Vriendelijke groet,
Frederik Bastiaens

 
Wenst te werken in: Antwerpen , Limburg , Vlaams-Brabant
Softwarekennis: Vectorworks, Autocad, Sketch-up, Photoshop, Indesign, MS office
Ervaring: Stage: Geels architectenbureau
Talenkennis: Nederlands, Frans, Engels

Contact opnemen:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan enkel gecontacteerd worden via de eventueel hierboven vermelde telefoonnummers of via het formulier hieronder. U kan een kort bericht (max. 500 karakters) naar de persoon sturen. Vul hieronder uw voornaam en achternaam, e-mailadres en bericht in.
Typ tevens de code over in het invulvak alvorens het bericht te versturen.

Achternaam *: 
Voornaam *: 
E-mailadres *: 
Uw bericht *: (Typ hieronder uw bericht van max. 500 karakters. )
Code *:  Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder